Απάντηση Ιωάννη Παλαιοκρασσά στον Ανδρέα Ανδριανόπουλο

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2005 14:53
UPD:15:03
A- A A+

Την παραίτησή του από μέλος του δ.σ. της Ίδρυμα Τύπου Α.Ε. υπέβαλε πριν ορκιστεί βουλευτής ο πρόεδρος του δ.σ. της ΔΕΗ Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, όπως διευκρινίζει σε σημερινή του ανακοίνωση με αφορμή ερώτηση του ανεξάρτητου Βουλευτή Επικρατείας κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλου. Η ανακοίνωση του κ. Παλαιοκρασσά έχει ως εξής:

«Ο παλαιός συνάδελφος και συνεργάτης κ. Ανδριανόπουλος, προφανώς χωρίς να το σκεφθεί καλά και να εξακριβώσει τα πραγματικά στοιχεία, εμφανίζεται ως εκφραστής των μύχιων πόθων της διαπλοκής που θα με ήθελε εκτός ΔΕΗ, ερωτώντας αν υπάρχει ασυμβίβαστο και αν πρόκειται να παραιτηθώ από την Προεδρία της ΔΕΗ.

»Ενέργεια που υποδηλεί και τον στόχο της Ερώτησης. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι μέλος του Δ.Σ. (χωρίς καμιά αμοιβή) του μη κερδοσκοπικού Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη αλλά δεν είμαι μέλος του Δ.Σ. και επομένως ούτε Αντιπρόεδρος της Ίδρυμα Τύπου Α.Ε. από όπου παραιτήθηκα πριν ορκιστώ ως βουλευτής. Επιπλέον ούτε εγώ ούτε η ΔΕΗ παίρνει συμβάσεις του Δημοσίου. Απορώ λοιπόν πού βρήκε το ασυμβίβαστο ο κ. Ανδριανόπουλος και γιατί έκανε μια τόσο ανακριβή και αβάσιμη ερώτηση, εκτός εάν και αυτή εντάσσεται στον αγώνα της διαπλοκής να διατηρηθεί στην εξουσία.

Τη δέουσα απάντηση θα δώσουν βέβαια στην Βουλή οι ερωτώμενοι Υπουργοί».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή