Επανεκλέχθηκε πρόεδρος του ΤΕΕ ο Γ. Στασινός

Κυριακή, 09 Απριλίου 2017 15:20
UPD:15:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο Γιώργος Στασινός

A- A A+

Επανεκλέχθηκε ο Γιώργος Στασινός πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ). Με την επανεκλογή του, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία, έκλεισαν οι εργασίες της πρώτης ημέρας της ειδικής εκλογικής συνεδρίασης της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, της λεγόμενης «Βουλής των μηχανικών».

«Έχουμε μπροστά μας τρία πολύ δύσκολα χρόνια για το επάγγελμά μας. Για ένα μπορώ να είμαι σίγουρος: θα επιβιώσουμε. Γιατί οι μηχανικοί είμαστε πραγματικοί μαχητές στην καθημερινότητα, και ξέρουμε να κάνουμε με συνέπεια, σκληρή δουλειά, αποτελεσματικότητα και επιτυχία, αυτά που θα έπρεπε να κάνουν κάθε είδους διάσημοι σε αυτή τη χώρα», είπε ο κ. Στασινός μετά την επανεκλογή του. 

Είχε προηγηθεί η εκλογή των 15 μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ για το επόμενο διάστημα, μεταξύ των οποίων τα μέλη της αντιπροσωπείας επιλέγουν τον νέο πρόεδρο. Υποψηφιότητα κατέθεσε ο νυν πρόεδρος Γιώργος Στασινός, προερχόμενος από την παράταξη της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών, και ο Πολυχρόνης Ακριτίδης, πρώην γενικός γραμματέας της ΔΕ/ΤΕΕ, προερχόμενος από την παράταξη «Ανασυγκρότηση Μηχανικών - ΤΕΕ από την Αρχή». Ο Γιώργος Στασινός εκλέχθηκε πρόεδρος με την πρώτη ψηφοφορία, με ποσοστό άνω του 66% των ψήφων.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ έλαβε 109 ψήφους και ο ανθυποψήφιος Πολυχρόνης Ακριτίδης έλαβε 48 ψήφους, επί συνόλου 165 μελών της αντιπροσωπείας που συμμετείχαν στη ψηφοφορία. 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή