Formula 1: Pole position και στην Κίνα για Χάμιλτον

Σάββατο, 08 Απριλίου 2017 16:14
UPD:16:16
REUTERS/ALY SONG
A- A A+

Με... φόρα έχει ξεκινήσει τη φετινή περίοδο ο Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος μετά την pole position στη Μελβούρνη θα εκκινήσει αύριο πρώτος και στη Σανγκάη.

Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes έκανε τον ταχύτερο χρόνο στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά ενόψει του αγώνα στην Κίνα, που θα είναι ο δεύτερος στην τρέχουσα σεζόν.

Η γερμανική ομάδα έκανε το 1 - 3, καθώς ο αντικαταστάτης του παγκόσμιου πρωταθλητή Νίκο Ρόσμπεργκ στο μονοθέσιο της Mercedes, Βάλτερι Μπότας, θα εκκινήσει από την τρίτη θέση.

Όπως ακριβώς και στον αγώνα της Αυστραλίας, «σφήνα» ανάμεσα στους δύο πιλότους των «ασημένιων βελών» μπήκε η Ferrari του Γερμανού Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ τέταρτος ήταν ο συνάδελφός του στη Scuderia, Κίμι Ραϊκόνεν.

Από εκεί και ύστερα, την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι, Ντάνιελ Ρικιάρντο (Αυστραλία/Red Bull), Φελίπε Μάσα (Βραζιλία/Williams-Mercedes), Νίκο Χούλκενμπεργκ (Γερμανία/Renault), Σέρχιο Πέρεζ (Μεξικό/Force India-Mercedes), Ντανιίλ Κβιάτ (Ρωσία/Toro Rosso-Renault) και Λανς Στρολ (Καναδάς/Williams-Mercedes).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις