Σφαιρόπουλος: Ένα χαμένο ριμπάουντ...

Σάββατο, 08 Απριλίου 2017 00:08
UPD:00:40
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

«Πριν τα ματς με την Εφές, έχουμε δύο σημαντικά ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός.  

A- A A+

Η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά παρά τις ελλείψεις της, απείλησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης με ήττα μέσα στο σπίτι της, οπότε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε λόγο να μην είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Ήταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου μεταξύ δύο σπουδαίων ομάδων, ένα παραδοσιακό ματς για την Ευρωλίγκα [...]  Στο 81-81, χάσαμε ένα σημαντικό αμυντικό ριμπάουντ και μετά προηγήθηκαν 86-81, καθώς ήταν εύστοχοι στις βολές. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στα πλέι οφ. Θέλουμε να βάλουμε τους τραυματίες πίσω στην ομάδα. Πριν τα ματς με την Εφές, έχουμε δύο σημαντικά ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική περίοδο», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός.  

Στις δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε: «Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά για να κατακτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Ήταν ο δεύτερος στόχος, ο πρώτος ήταν να προκριθούμε στα προημιτελικά, μετά από αυτό θέλαμε να πάρουμε το πλεονέκτημα και τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε με μεγάλη συγκέντρωση και ηρεμία, αλλά και κάθε λεπτομέρεια για τα πλέι οφ που έρχονται που θα κρίνουν πολλά για την επιτυχία ή όχι στη χρονιά»

Όσο για το αν κρατά τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του όλη τη σεζόν; «Σίγουρα κρατάω τον χαρακτήρα που δείξαμε ως ομάδα. Το να παίρνεις την τρίτη θέση με τόσες απουσίες μέσα στη σεζόν σημαίνει ότι όντως έχεις χαρακτήρα, πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα συνόλου, έχει ξεκάθαρους ρόλους, έχει τον ηγέτη της που είναι ο Σπανούλης, έχει πολλά έμπειρα παιδιά που έχουν παίξει πολλά χρόνια σε αυτή τη διοργάνωση όπως ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου και ο Μάντζαρης, βλέπουμε ότι και τα νέα ελληνόπουλα μπαίνουν και αυτά στον βασικό αυτόν κορμό και αυτό που μένει είναι να είμαστε υγιείς για τα κρίσιμα ματς που έρχονται»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις