Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2005 07:00
A- A A+

Βροχές και τοπικές καταιγίδες, με χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και πολύ θυελλώδεις νοτίους ανέμους στο Ανατολικό Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις, με βροχές και πιθανώς καταιγίδες στα ανατολικά. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και κυρίως στη Δυτική Μακεδονία. Ανεμοι: Νότιοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στα ανατολικά θυελλώδεις. Θερμοκρασία: Στη Μακεδονία από μηδέν (0) έως 10 βαθμούς και στη Θράκη από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά, κυρίως της Ηπείρου. Τοπικά, τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά των βορειότερων περιοχών. Ανεμοι: Νότιοι πολύ ισχυροί και στα ανατολικά θυελλώδεις. Θερμοκρασία: Από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι πολύ ισχυροί έως θυελλώδεις και στα ανατολικά τοπικά πολύ θυελλώδεις. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Βόρεια Κρήτη, η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Ανεμοι: Νότιοι θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις. Θερμοκρασία: Από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στα ανατολικά τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ, στη Δυτική Ελλάδα, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά των δυτικών περιοχών. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, καθώς και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο, τοπικά θυελλώδεις. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή