Β. Κικίλιας για αξιολόγηση: Παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου

«Η κυβέρνηση ότι έχει συμφωνήσει να μειωθούν οι συντάξεις και το αφορολόγητο»
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 13:27
UPD:13:45
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας

A- A A+

Για «θέατρο του παραλόγου» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση , ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έχει συμφωνήσει να μειωθούν οι συντάξεις και το αφορολόγητο.

«Αναμένουμε τα αποτελέσματα, δεν θέλουμε να είμαστε Κασσάνδρες, προφανώς και αντιλαμβανόμαστε πόσο κρίσιμο είναι να σταματήσει να σέρνεται η πραγματική οικονομία και να ξανασταθεί στα πόδια της η χώρα, αλλά ουσιαστικά παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου» είπε ο κ. Κικίλιας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.

«Κάθε εβδομάδα τους προτείνεται κάτι, αρνούνται, την επόμενη εβδομάδα είναι χειρότερη η διαπραγμάτευση για εμάς και παρακαλάνε, ο Τσακαλώτος και οι υπόλοιποι του υπουργείου Οικονομικών γι' αυτά τα οποία τους πρότειναν την προηγούμενη εβδομάδα» ανέφερε εκφράζοντας την ελπίδα να μην ξαναζήσει η χώρα σκηνικά του καλοκαιριού του 2015.

«Ποιος λογικός άνθρωπος πιστεύει ότι έχει τύχη πραγματική η οικονομία να ξαναπερπατήσει με αυτούς τους ανθρώπους, που δεν θέλουν να προχωρήσουν μεταρρυθμίσεις, δεν θέλουν να φέρουν επενδύσεις, δεν πιστεύουν σε αυτό το μοντέλο, και κάνουν ό,τι μπορούν για να το τορπιλίσουν, αλλά δεν θέλουν να χάσουν και τις καρέκλες τους» διερωτήθηκε ο κ. Κικίλιας καλώντας την κυβέρνηση να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να πάει σε εκλογές.

Είπε ακόμη πως η πραγματική οικονομία είναι «γονατισμένη» και η κυβέρνηση «βαθιά νυχτωμένη» για το πώς στήνεται στα πόδια της μια οικονομία.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή