Super League: Ντέρμπι σε Λεωφόρο και Περιβόλια

Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 12:52
UPD:13:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ
A- A A+

Με τις συναντήσεις Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (17:15) και Πλατανιάς - ΑΕΚ (19:30) ολοκληρώνεται απόψε η 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αμφότερες οι αναμετρήσεις έχουν πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού από το αποτέλεσμά τους θα κριθεί το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα κι ενδεχομένως η τελευταία θέση (5η) που οδηγεί στα πλέι οφ.

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» οι «πράσινοι», που διανύουν περίοδο φόρμας, χρειάζονται τη νίκη για να ισοβαθμήσουν στην τρίτη θέση με τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι τέταρτη, ενώ οι «κυανέρυθροι» τρίτοι καθώς είδαν χθες να τους προσπερνά κατά ένα βαθμό ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη στο Περιστέρι.

Στην Κρήτη, ο αγώνας είναι κρίσιμος για την ΑΕΚ καθώς από χθες και ύστερα από το 3-0 της Ξάνθης επί του Παναιτωλικού είναι έκτη.

Η Ένωση του Μανόλο Χιμένεθ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ οι γηπεδούχοι του Γιώργου Παράσχου παίζουν το τελευταίο χαρτί για την είσοδο στην πεντάδα και τα πλέι οφ.

Με την Ξάνθη στους 44 βαθμούς και την ΑΕΚ στους 43, ο Πλατανιάς έχει 41 κι όπως γίνεται αντιληπτό η πρόκληση στο αποψινό παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις