Βόλεϊ: Σε τρίτο παιχνίδι η σειρά Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 23:42
UPD:23:54
MotionTeam/MOTION TEAM

Η καθοριστική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου στο κλειστό της Κυψέλης και η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στους «τέσσερις» της διοργάνωσης τον ΠΑΟΚ.

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός και ο Φοίνικας Σύρου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ σε τρίτο αγώνα, αφού οι Κυκλαδίτες νίκησαν στην έδρα τους τους «πράσινους» με 3-2 και ισοφάρισαν τη μεταξύ τους σειρά σε 1-1.

Η καθοριστική αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Απριλίου στο κλειστό της Κυψέλης και η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στους «τέσσερις» της διοργάνωσης τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθώς μετά την Πυλαία νίκησε και στον Έβρο (3-1). Οι Ακρίτες αιφνιδίασαν τον ΠΑΟΚ στο πρώτο σετ, αλλά οι πρωταθλητές, με πρωταγωνιστή τον Στάροβιτς, πέρασαν στην αντεπίθεση και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Ο Ολυμπιακός επίσης διπλασίασε τις νίκες επί του Ηρακλή, του οποίου επιβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη 3-0 (3-1 ο πρώτος αγώνας) και στους «τέσσερις» θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό. 

Η ομάδα του Βραχατίου έκανε με τη σειρά της δύο τις νίκες επί της Κηφισιάς, της οποίας επιβλήθηκε στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη με 3-2 (3-1 ο πρώτος αγώνας) και θα παίξει με τους «ερυθρόλευκους» για μια θέση στον τελικό.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, διήρκεσε 2,5 ώρες και είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ. Η Κηφισιά προηγήθηκε 2-1 και 12-10 στο τάι μπρέικ, αλλά δεν κατόρθωσε να αξιοποιήσει το προβάδισμά της. Έτσι, ολοκλήρωσε την πορεία της για φέτος καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις