Super League: Πιο κοντά στην 2η θέση ο Πανιώνιος

Κυριακή, 02 Απριλίου 2017 16:53
UPD:17:10
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης της κανονικής περιόδου έκανε ο Πανιώνιος, μετά τη σημερινή του νίκη με 2-1 επί του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη.

Με τη νέα νίκη της η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ουσιαστικά «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στα play off (απέχει 10 βαθμούς από την 6η Ξάνθη ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε), ενώ ανάλογα από το αποτέλεσμα του αποψινού ντέρμπι, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, στα μέσα της εβδομάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «πράσινους» θα τα παίξει όλα για όλα για την 2η θέση της κανονικής περιόδου, που θα δώσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα στο μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

Ο Πανιώνιος, επίσης, με το «τρίποντο» επί του Ατρόμητου, διατηρήθηκε στο -6 από τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό και μαθηματικά έχει ακόμη ελπίδες και για τον τίτλο, αν και κάτι τέτοιο μόνο με θαύμα θα γίνει. 

Οι Νεοσμυρνιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 19΄ είχαν δοκάρι με τον Γεσίλ, ενώ στο 26΄ άνοιξαν το σκορ με τον Μασούρα, μετά από κόρνερ του Μασούντ. 

Με το... καλημέρα στο δεύτερο μέρος οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν το 2-0 με τον Μπεν, πάλι από μεταβίβαση του Μασούντ. Δεν το έβαλε κάτω η ομάδα του Σα Πίντο και στο 66΄ μείωσε σε 2-1 με δυνατό σουτ τον Ντιγκινί από κεφαλιά πάσα του Λε Ταλέκ. Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Πανιώνιος είχε τις καλύτερες φάσεις για να «καθαρίσει» το ματς από πιο νωρίς, ωστόσο, έστω και δύσκολα έφτασε στην 15η εφετινή του νίκη.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις