Premier League: «Φωτιά» στο πρωτάθλημα μετά το διπλό της Κρίσταλ Πάλας επί της Τσέλσι

Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 19:14
UPD:21:32
REUTERS/Tony O'Brien

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκπληξη από την έναρξη της περιόδου, από μία ομάδα που μάχεται για να κρατηθεί στην κατηγορία απέναντι στο απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

A- A A+

«Βόμβα» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» πέταξε η Κρίσταλ Πάλας και με το 2-1 επί της πρωτοπόρου, Τσέλσι, το πρωτάθλημα της Premier League απόκτησε τεράστιο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκπληξη από την έναρξη της περιόδου, από μία ομάδα που μάχεται για να κρατηθεί στην κατηγορία απέναντι στο απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «μπλε» προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με τον Φάμπρεγας, αλλά η αντίδραση των «αετών» ήταν άμεση και με δύο γκολ μέσα σεε τρία λεπτά προηγήθηκαν κι άντεξαν στην πίεση που τους άσκησαν οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε μέχρι το 100ό λεπτό που κράτησε ο αγώνας.

REUTERS/JASON CAIRNDUFF

Φάση από τον αγώνα Μπέρνλεϊ -Τότεναμ

Την ίδια ώρα που η Τσέλσι γνώριζε ήττα-σοκ στο Λονδίνο, η Τότεναμ περνούσε με 2-0 από την έδρα της Μπέρνλι και η διαφορά των δύο ομάδων είναι, πλέον, στους 7 βαθμούς, ενώ έχουν άλλα 9 ματς να δώσουν μέχρι το φινάλε.

Πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Champions League έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παραχώρησε «λευκή ισοπαλία» στο «Όλντ Τράφορντ στην Γουέστ Μπρομ.

Την 4η σερί νίκη της από τότε που ανέλαβε ο Κρεγκ Σέικσπιρ πέτυχε η Λέστερ και, πλέον, οι «αλεπούδες» έδιωξαν σε μεγάλο βαθμό από πάνω τους το άγχος του υποβιβασμού. Η Χαλ του Μάρκο Σίλβα δεν το βάζει με τίποτα κάτω και με ανατροπή στο δεύτερο μέρος επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ, παίρνοντας παράταση ζωής στη μάχη για την παραμονή.  

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής και οι σκόρερ:

Λίβερπουλ-Εβερτον             3-1
(8΄ Μανέ, 31΄ Κουτίνιο, 60΄ Ορίγκι - 28΄ Πένινγκτον)
Μπέρνλι-Τότεναμ               0-2
(66΄ Ντάιερ, 77΄ Σον Χέουνγκ-Μιν) 
Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας          1-2
(5΄ Φάμπρεγας - 9΄ Ζαχά, 11΄ Μπεντέκε)
Χαλ-Γουέστ Χαμ                2-1
(53΄ Ρόμπερτσον, 86΄ Ρανόκια - 18΄ Κάρολ)
Λέστερ-Στόουκ                 2-0
(25΄ Ντιντι, 47΄ Βάρντι) 
Μάντσεστερ Γ.-Γουέστ Μπρομ    0-0
Γουότφορντ-Σάντερλαντ         1-0
(59΄ Μπρίτος)
Σαουθάμπτον-Μπόρνμουθ
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις