Ντόρα Μπακογιάννη: Μονόδρομος η πολιτική αλλαγή

Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 14:32
UPD:14:35
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Κεφάλαιο», επισημαίνει ότι το κόστος της τρίμηνης καθυστέρησης στο κλείσιμο της αξιολόγησης ανέρχεται πάνω από 2,5 δισ. ευρώ (φωτ. αρχείου).

 

A- A A+

Μονόδρομο χαρακτηρίζει την πολιτική αλλαγή η βουλευτής της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας πως «το τέταρτο μνημόνιο είναι ήδη εδώ».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Κεφάλαιο», επισημαίνει ότι το κόστος της τρίμηνης καθυστέρησης στο κλείσιμο της αξιολόγησης ανέρχεται πάνω από 2,5 δισ. ευρώ.

Τονίζει μάλιστα, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ «ενδιαφέρεται μόνο για την αναδιανομή της φτώχειας» και σημειώνει ότι «χρειάζεται αλλαγή της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για να μπορέσει η χώρα να βγει από το φαύλο κύκλο της ύφεσης».

Όσον αφορά την εξωτερική πολιτική και την τουρκική προκλητικότητα, εκτιμά ότι «ο Ερντογάν προσπαθεί να φανατίσει τον τουρκικό λαό με στόχο να κερδίσει το δημοψήφισμα».

«Φοβάμαι ότι παρασύρθηκε σε μία πολιτική, την οποία δεν θα μπορεί εύκολα να την γυρίσει την επόμενη του δημοψηφίσματος» σπεύδει να προσθέσει.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή