Super League: Παίζεται η παραμονή στη Λιβαδειά

Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 08:52
UPD:12:39
REUTERS/WOLFGANG RATTAY

Ο Λεβαδειακός έχει 19 βαθμούς και τρεις λιγότερους η Βέροια, οπότε όπως γίνεται αντιληπτό οι γηπεδούχοι «βολεύονται» και με την ισοπαλία.

A- A A+

Η ομάδα που θα ακολουθήσει τον Ηρακλή στην Football League (εφόσον διατηρηθεί η ποινή αφαίρεσης των 6 βαθμών που του επιβλήθηκε) θα γίνει σε μεγάλο βαθμό γνωστή σήμερα το απόγευμα.

Τέσσερις στροφές θα απομένουν για το φινάλε της κανονικής περιόδου μετά τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και στην Βέροια (17:15), όπου θα κριθεί εν πολλοίς εάν η Βέροια θα υποβιβαστεί ή, θα παραμείνει «ζωντανή» μέχρι το τέλος και θα μπλέξουν ακόμη περισσότερο οι Βοιωτοί. 

Ο Λεβαδειακός έχει 19 βαθμούς και τρεις λιγότερους η Βέροια, οπότε όπως γίνεται αντιληπτό οι γηπεδούχοι «βολεύονται» και με την ισοπαλία. Για την «βασίλισσα του Βορρά» η νίκη είναι μονόδρομος, κάθε άλλο αποτέλεσμα ίσως να αποβεί καταδικαστικό.

Η «αυλαία» της 26ης αγωνιστικής της Super League θα ανοίξει στους «Ζωσιμάδες» (15:00) όπου ο αδιάφορος βαθμολογικά, ΠΑΣ Γιάννινα, θα υποδεχθεί τη Ξάνθη, που βρίσκεται στο παιχνίδι της εισόδου στα play off, άρα είναι η ομάδα που έχει το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο στο ματς.

Ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο θα επιδιώξει να κάνει ο Ολυμπιακός, που στις 19:30 υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Πλατανιά. Ο Τάκης Λεμονής στο ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο θέλει να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, ενώ από την πλευρά τους οι Χανιώτες τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τους κρατήσει «ζωντανούς» στη μάχη για τα play off.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις