Ν. Βούτσης: Πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 21:18
UPD:23:55
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά όπως λένε όλες οι εκτιμήσεις. Είμαι αισιόδοξος ότι η συνολική συμφωνία που θα γίνει θα δίνει πολλές δυνατότητες, πολλές ευχέρειες και τη δυνατότητα για την ανάπτυξη ενός ικανού κοινωνικού πακέτου», επεσήμανε ο κ. Βούτσης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Αισιόδοξος ότι Αθήνα και δανειστές βρίσκονται πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας, η οποία «θα δίνει πολλές δυνατότητες και ευχέρειες», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Πιστεύω ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά όπως λένε όλες οι εκτιμήσεις. Είμαι αισιόδοξος ότι η συνολική συμφωνία που θα γίνει θα δίνει πολλές δυνατότητες, πολλές ευχέρειες και τη δυνατότητα για την ανάπτυξη ενός ικανού κοινωνικού πακέτου», επεσήμανε ο κ. Βούτσης, στο περιθώριο εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

Στην ομιλία του, ο κ. Βούτσης επεσήμανε ότι για την καθυστέρηση δεν φταίνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, αλλά το ΔΝΤ «που επανέφερε όλη την ατζέντα της πρώτης αξιολόγησης στη δεύτερη αξιολόγηση».

«Δεν εφαρμόζει αυτή η κυβέρνηση μόνο το Μνημόνιο γι αυτό δεν είναι ίδια με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Είναι άδικο και γι αυτό δεν δεχόμαστε ότι είμαστε ίδιοι με αυτούς που είχαν κάνει δικά τους, είχαν την ιδιοκτησία, όπως λέγανε , αυτών των προγραμμάτων. Διότι σε κάθε δυνατότητα που παρουσιάζεται, σε κάθε δυνατότητα που δημιουργούμε είναι εμφανές το κοινωνικό πρόσημο», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή