Euroleague: Όλα για τη νίκη με ΤΣΣΚΑ στο «καυτό» ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 08:41
UPD:08:46
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

«Τελικός» με όλη τη σημασία της λέξης είναι το για τον Παναθηναϊκό η αποψινή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45, ΕΡΤ 2), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague.

Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ο αγώνας με τους Ρώσους είναι για τους «πράσινους» ο πιο σημαντικός από το ξεκίνημα της διοργάνωσης, καθώς μία... στροφή πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου από το αποτέλεσμά του, αλλά και από αυτό στο ματς, Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσέ (22:00), θα εξαρτηθεί εάν η ελληνική ομάδα θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των play off ή, όχι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ φρόντισε χθες να «χαμηλώσει τους τόνους» στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν σκέφτεται το πλεονέκτημα έδρας, αλλά μόνο το ματς με την ΤΣΣΚΑ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, μετά και το «διπλό» στην Βιτόρια επί της Μπασκόνια και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη, εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στην προσπάθειά τους οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα έχουν στο... πλευρό τους για μία ακόμη φορά τους οπαδούς τους, που στα μέσα της εβδομάδας φρόντισαν να «εξαφανίσουν» τα εισιτήρια του αποψινού αγώνα με την «ομάδα του στρατού». Και οι δύο μονομάχοι θα παραταχθούν με όλα τους τα «αστέρια».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις