Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για την απόφαση της επιτροπής της ΕΠΟ

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2005 15:50
A- A A+

«Από δω και πέρα, μέσω και της ΕΠΑΕ, θα πρέπει να γίνουν συζητήσεις με την Πολιτεία, έτσι ώστε να δούμε, ποια μέτρα θα ληφθούν από την Αστυνομία και την Πολιτεία και ποια από τις ΠΑΕ, έτσι ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό απ΄ όλους, που είναι να φύγει η βία από τα γήπεδα».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σωκράτης Κόκκαλης, μετά την ανακοίνωση της απόφασης της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ με την οποία μειώθηκε η πρωτόδικη ποινή του Ολυμπιακού http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/01/28/1008039.htm .

«Πιστεύουμε ότι είναι μία απόφαση που έχει στόχο την καταπολέμηση της βίας και ο Ολυμπιακός είναι το σωματείο που έχει λάβει τα περισσότερα μέτρα προς αυτήν την κατεύθυνση. Οπωσδήποτε το πρόστιμο και ο αποκλεισμός της έδρας, αποτελούν απώλεια, ωστόσο όλοι εμείς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, πρέπει να προστατεύσουμε το σύλλογο και να απομονώσουμε αυτούς που πηγαίνουν στο γήπεδο και προκαλούν επεισόδια», συμπλήρωσε ο κ. Κόκκαλης.

Ο κ. Κόκκαλης τόνισε ότι «θα πρέπει να οριοθετηθούν οι αρμοδιότητες». «Οσα χρόνια είμαι πρόεδρος στον Ολυμπιακό», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «έχουν ψηφισθεί αρκετοί νόμοι. Κάθε υπουργός ανεξάρτητα κυβέρνησης φέρνει έναν νέο νόμο. Ομως, προφανώς υπάρχουν κενά, τα οποία είναι η αιτία αυτής της ασυνεννοησίας και του μη καθορισμού αρμοδιοτήτων. Δεν νομίζω ότι καμμία ΠΑΕ θέλει να γίνονται επεισόδια στο γήπεδο της. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε ένα ρεαλιστικό πλαίσιο, με βάση το οποίο θα πορευθούμε στο μέλλον».

Αναφερόμενος στην επιστροφή του Ολυμπιακού στη κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, ο κ. Κόκκαλης σημείωσε: «Είμαστε πρώτοι με τους βαθμούς που κερδίσαμε στο γήπεδο. Αυτό άλλωστε αποτέλεσε βασική μας θέση και όπως υποστήριξε και η ΕΠΑΕ, η βαθμολογία πρέπει να διαμορφώνεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Διαφορετικά το πρωτάθλημα θα περνούσε σε δευτερεύοντα ρόλο, με τον πρωτεύοντα να έχουν οι δικαστές, οι οποίοι ανάλογα με το πως κρίνουν, θα καθορίζουν τον πρωταθλητή και τις υπόλοιπες θέσεις».

Σε ερώτηση σχετικά με μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού ο κ. Κόκκαλης αρκέστηκε να δηλώσει ότι ο «Ολυμπιακός θα κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις