Απάντηση ΥΕΘΑ σε Διαμαντοπούλου και Λοβέρδο

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2005 19:04
UPD:19:16
A- A A+

Απάντηση στα όσα καταλόγισαν στην ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Αννα Διαμαντοπούλου και Ανδρέας Λοβέρδος http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/01/31/1008837.htm , εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΥΕΘΑ.

«Τα τηλεοπτικά σόου, οι αήθεις προσωπικές επιθέσεις και οι συκοφαντικές ερωτήσεις των βουλευτών του, δεν καλύπτουν την αντιπολιτευτική ένδεια του ΠΑΣΟΚ», αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτευσης «επί ένα χρόνο τώρα, δεν έχει καταθέσει ούτε ΜΙΑ επερώτηση στη Βουλή για τα μείζονα θέματα άμυνας και ασφάλειας».

«Όσον αφορά τα λεχθέντα από τον κ. Λοβέρδο περί πολυδιάσπασης της πολιτικής ηγεσίας στο ΥΕΘΑ, όπου δήθεν ο ένας παρακολουθεί τον άλλο κάνοντας χρήση του παρακράτους», συνεχίζει η ανακοίνωση του ΥΕΘΑ, «τον ενημερώνουμε ότι η πολιτική ηγεσία είναι αρραγής και ενιαία. Περιμένουμε τα στοιχεία περί "παρακράτους", ειδάλλως ο κ. Λοβέρδος θα είναι ένας κοινός συκοφάντης».

Σκληρή ήταν και η απάντηση στην κ. Διαμαντοπούλου, «που ανέφερε τα περί Χάρι Πότερ ως δείγμα επίδειξης πνεύματος», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΥΕΘΑ. Θα πρέπει να γνωρίζει, υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, «ότι το έργο του ΠΑΣΟΚ δεν "πουλάει" αφού τα "εισιτήρια" που έκοψε στις τελευταίες εκλογές, είναι ελάχιστα σε σχέση με αυτά που έκοψε ο Χάρι Πότερ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή