Nissan Χ-TRAIL 4Dogs: Πολυτέλεια για κατοικίδια

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 09:32
UPD:09:32
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Το Χ-TRAIL 4Dogs είναι το απόλυτα φιλικό για σκυλιά crossover, με τον χώρο αποσκευών του να έχει μεταμορφωθεί πλήρως, παρέχοντας όλες τις ανέσεις για ταξίδι έως και δύο κατοικίδιων.

Ο χώρος αποσκευών του crossover έχει μετατραπεί σε ένα άνετο «κατάλυμα» για σκυλιά, με χωρητικότητα 445 λίτρων, αλλά και με μια σειρά από νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά που έχουν έχει επιλεγεί προσεκτικά. Για παράδειγμα, το Nissan Χ-TRAIL 4Dogs έχει ό,τι απαιτείται για να κρατήσει τους τετράποδους «φιλοξενούμενους» καθαρούς και άνετους, ακόμα και μετά από μια μεγάλη βόλτα σε λάσπες. Μπορείτε να πλύνετε το αγαπημένο σας κατοικίδιο με το πτυσσόμενο ντους 360° και στη συνέχεια να το στεγνώσετε με το ειδικό στεγνωτήριο για σκυλιά που παρέχει ισχυρή ροή αέρα στη βρεγμένη γούνα του.

Τραβώντας προς τα έξω την ειδικά διαμορφωμένη πτυσσόμενη ράμπα, τα σκυλιά μπορούν να πατήσουν πάνω στο πάτωμα του χώρου αποσκευών χωρίς να τον λερώσουν. Βίντεο με το Nissan Χ-TRAIL 4Dogs εν δράσει μπορείτε να δείτε στο https://youtu.be/4qPFoWRHpZc.   [SID:10930495]

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή