Συναντήσεις Παπανδρέου με προεδρεία ΠΑΣΕΓΕΣ και ΓΕΣΑΣΕ

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2005 19:28
A- A A+

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, θα συναντηθεί αύριο το πρωί, στο γραφείο του στη Βουλή, στις 10.30 με το προεδρείο της ΠΑΣΕΓΕΣ, και στις 11.00, με το προεδρείο της ΓΕΣΑΣΕ. Στις 11.30 θα συνεδριάσει το Συντονιστικό Οργανο, όπως κάθε Τρίτη.

«Η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της, παριστάνει και σήμερα τον φίλο του αγρότη, την ώρα που οι τιμές όλων των αγροτικών προϊόντων και το εισόδημα του αγρότη έχουν καταρρεύσει.

Προχθές ήταν ο κ. Μπασιάκος, χθες ήταν ο κ. Μεϊμαράκης, σήμερα είναι ο κ. Ρουσόπουλος. Η υποκρισία και η καραμέλα «για όλα φταίει το ΠΑΣΟΚ» περνάει κάθε μέρα και σε κάποιο άλλο κυβερνητικό στέλεχος. Τους παραπέμπω ξανά σε όσα έχουν υποστηρίξει ακόμα και τα αγροτικά συνδικαλιστικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, για την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, για να κρίνουν οι ίδιοι την παντελή έλλειψη αξιοπιστίας των δηλώσεών τους», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασάκης.

Νωρίτερα ο κ. Ρουσόπουλος είχε τονίσει ότι «η κυβέρνηση ήταν και είναι κοντά στους αγρότες και το έχει αποδείξει. Είτε μιλούμε για προϊόντα, είτε για παραγωγούς αποδεικνύεται το ενδιαφέρον της κυβέρνησης. Δεν είδαμε όμως το ίδιο ενδιαφέρον από τον κ. Παπανδρέου όταν στο θέμα της παραγωγής βάμβακος, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν πέτυχε τα ποσοστά που θα έπρεπε να έχει πετύχει για την παραγωγή της Ελλάδας - όπως πέτυχε η Ισπανία λ.χ.».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή