Στ. Κοντονής: Εκνευρισμό και σπασμωδικότητα προδίδει η παραίτηση Ράικου

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 18:47
UPD:18:50
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Σταύρος Κοντονής αναφέρει πώς η παραίτηση «διανθιζόμενη με ασύνδετους ισχυρισμούς που στοιχειοθετούν εκνευρισμό και σπασμωδικότητα, υπεβλήθη τη στιγμή που είχα τονίσει προς την κ. Εισαγγελέα την απόλυτη στήριξη για τη διερεύνηση και αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis και των εμπλεκομένων σ’ αυτό» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Για εκνευρισμό και σπασμωδικότητα κάνει λόγο ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αναφερόμενος στην παραίτηση της εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Ράικου.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του η παραίτηση προκαλεί εύλογα ερωτήματα «η υποβολή παραίτησης της Εισαγγελέως κυρίας Ράϊκου, δύο μήνες πριν τη λήξη της θητείας της, με αφορμή δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας».

Αναφέρει πως η παραίτηση «διανθιζόμενη με ασύνδετους ισχυρισμούς που στοιχειοθετούν εκνευρισμό και σπασμωδικότητα, υπεβλήθη τη στιγμή που είχα τονίσει προς την κ. Εισαγγελέα την απόλυτη στήριξη για τη διερεύνηση και αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis και των εμπλεκομένων σ’ αυτό».

Σημειώνει ότι η στήριξη είχε παρασχεθεί από την πρώτη στιγμή εμπράκτως.

«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα για να σπάσει οριστικά ο φαύλος κύκλος της διαφθοράς και της διαπλοκής και θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τους εισαγγελικούς λειτουργούς για τη διαλεύκανση των κρίσιμων αυτών υποθέσεων, ως των μόνων αρμοδίων να τις διεκπεραιώσουν» αναφέρει.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή