Γ. Αγγελόπουλος: Θύμισε Κωνσταντινούπολη, καθένας μπορεί να ονειρεύεται

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 23:17
UPD:23:22
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Είχαμε πολλές απουσίες, δεν ήταν όλοι οι παίκτες στο τοπ επίπεδο λόγω προβλημάτων, αλλά πάντα κάποιος θα βγει μπροστά. Κάθε φάση θυμίζει αγώνα πλέι οφ και αγώνα τίτλου. Νομίζω θα πάμε πολύ καλά», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο κ. Αγγελόπουλος. 

A- A A+

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι εμφανίστηκε ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Γιώργος Αγγελόπουλος, δηλώνοντας υπερήφανος για τα πεπραγμένα του συλλόγου επί των ημερών εκείνου και του αδελφού του, Παναγιώτη.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη, σε μια φανταστική και πολιτισμένη ατμόσφαιρα με 20.000 θεατές. Θύμισε Κωνσταντινούπολη και ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται αρκετά πράγματα. Είχαμε πολλές απουσίες, δεν ήταν όλοι οι παίκτες στο τοπ επίπεδο λόγω προβλημάτων, αλλά πάντα κάποιος θα βγει μπροστά. Κάθε φάση θυμίζει αγώνα πλέι οφ και αγώνα τίτλου. Νομίζω θα πάμε πολύ καλά», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση ο κ. Αγγελόπουλος. 

Όσο για το μυστικό για την πορεία του Ολυμπιακού; «Τα μυστικά είναι πολλά, κάποια στιγμή θα τα αναλύσουμε. Δεν είναι μόνο οι Έλληνες, ο προπονητής και ο κορμός. Πλαισιώνονται από εξαιρετικούς παίκτες και είναι το πώς δένουν όλοι μαζί. Είδαμε και τον Γκριν να κάνει την πάσα στον Πρίντεζη», απάντησε. 

Για την παρουσία των «ερυθρόλευκων» στα πλεί οφ για ενδέκατη φορά τα τελευταία δώδεκα χρόνια σχολίασε πως «μαζί με τον Παναγιώτη έχουμε πετύχει κάτι εκπληκτικό. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία οκτώ χρόνια. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει. Συνεχίζουμε δυναμικά και με τη νέα δομή της Ευρωλίγκας. Πάντα είχαμε τραυματισμούς, το θέμα είναι να είμαστε όλοι υγιείς και να είναι όλοι έτοιμοι στα πλέι οφ». 

Ερωτηθείς για το αν ονειρεύεται φάιναλ 4 και κατάκτηση του τίτλου, απάντησε ότι «ακόμη έχει πολύ δρόμο. Προηγείται το ματς με τη Ρεάλ, που ο Ολυμπιακός θέλει και πρέπει να κερδίσει», ενώ για τις σκέψεις της κυβέρνησης ως προς το ΣΕΦ είπε πως «η πολιτεία έχει κάποιες σκέψεις, όταν τις εξειδικεύσει θα δούμε. Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Όταν υπάρχει κάτι, θα δούμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις