Ισπανία: Στις 23 Απριλίου το clasico

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 21:02
REUTERS/SERGIO PEREZ

Ενώ απομένουν δέκα αγώνες για τέλος η Ρεάλ είναι στην κορυφή με δύο βαθμούς περισσότερους αλλά κι ένα ματς λιγότερο από τη «Μπάρτσα» (φωτ. αρχείου).

 

A- A A+

Το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου, αναμένεται να κριθεί σε σημαντικό βαθμό ο τίτλος του πρωταθλητή στην ισπανική Primera Division.

Η ισπανική Λίγκα ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής η οποία περιλαμβάνει το πιο αναμενόμενο ντέρμπι σε παγκόσμιο επίπεδο: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». 

Ενώ απομένουν δέκα αγώνες για τέλος η Ρεάλ είναι στην κορυφή με δύο βαθμούς περισσότερους αλλά κι ένα ματς λιγότερο από τη «Μπάρτσα». 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την εβδομάδα που ολοκληρώνονται οι προημιτελικοί του Champions League. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 18/4 θα έχει τελεστεί η ρεβάνς Ρεάλ-Μπάγερν και μία ημέρα αργότερα (19/4) το Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους.
 
Πρόκειται για το ντέρμπι νούμερο 233 στο παρελθόν των δύο μεγαθηρίων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με την πλάστιγγα να γέρνει ελαφρά προς την πλευρά της Ρεάλ, καθώς μετρά 93 νίκες έναντι 90 της Μπαρτσελόνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις