Β. Λεβέντης προς Αλ. Τσίπρα: Με τα λάθη σας στρέψατε την κοινωνία εναντίον σας

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 11:28
UPD:13:00
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

A- A A+

Η κυβέρνηση, με τα λάθη και τις ανακολουθίες της, έστρεψε την κοινωνία εναντίον της, ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης κατά τη δευτερολογία του, στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησής του στη Βουλή.

ΒΟΥΛΗ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

«Δεν μπορεί όλη η κοινωνία να είναι εναντίον σας (…) Όταν ένας πρωθυπουργός είναι πεπεισμένος ότι κάνει πολύ μεγάλο έργο και δεν το αντιλαμβάνεται ο λαός κάποιο πρόβλημα υπάρχει» σημείωσε ο κ. Λεβέντης, για να προσθέσει ότι είτε δεν υπάρχει σωστή επικοινωνιακή διαχείριση από την κυβέρνηση, «είτε ο Πρωθυπουργός ζει στον κόσμο του».

«Ακούω που λέτε ότι θα υπάρξουν αντίμετρα. Άκουσα στελέχη της κυβέρνησης να λένε ότι ένα από τα αντίμετρα θα είναι η βελτίωση του γεύματος στα σχολεία. Είστε ικανοποιημένοι από τα μέτρα αυτά;» ρώτησε απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα.

Απηύθυνε παράλληλα έκκληση για ειλικρίνεια. «Την ειλικρίνεια θα την εκτιμούσε πιο πολύ ο κόσμος», είπε, ενώ κάλεσε τον Πρωθυπουργό να «τρίξει τα δόντια στους υπουργούς», καθώς «έχουν ψηφιστεί νόμοι και δεν έχουν ενεργοποιηθεί», όπως αυτοί που αφορούν την αξιολόγηση και την διαφθορά στο χώρο της Υγείας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή