Ποτάμι: Μπάχαλο στο ΚΠΙΣΝ λόγω κομματισμού

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 16:42
UPD:16:43
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Όταν οι επιλογές για σημαντικές διευθυντικές θέσεις γίνονται με κριτήρια μη αξιοκρατικά, αλλά κομματικά ή πρωθυπουργικής παρέας, το αποτέλεσμα είναι το μπάχαλο», αναφέρει το Ποτάμι, στον απόηχο της παραίτησης του Γιώργου Κιμούλη από τη θέση του προέδρου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «κάποιες φορές το μείγμα των ανθρώπων είναι τέτοιο που δεν μπορούν να κρατηθούν ούτε τα προσχήματα» και συμπληρώνεται πως «το μεγαλύτερο έργο πολιτισμού της χώρας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έχοντας περάσει στα χέρια του βαριά νοσούντος ελληνικού Δημοσίου, με τα αρρωστημένα εσωκομματικά μαγειρέματα καθρεφτίζει με τον πλέον καθαρό τρόπο την ανεπάρκεια, τον κακό επαρχιωτισμό, την παλαιοκομματική νοοτροπία και τον άθλιο παραγοντισμό της αριστερής, με ακροδεξιά συμπληρώματα, κυβέρνησης».

Καταλήγοντας, το Ποτάμι απευθύνει την εξής έκκληση προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: «Εκμεταλλευτείτε τις ασφαλιστικές δικλίδες του συμβολαίου που έχετε υπογράψει με το Δημόσιο. Μην τους αφήνετε ελεύθερους, θα τα καταστρέψουν όλα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή