Στο ΥΠΟΙΚ η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 13:37
UPD:14:19
naftemporiki.gr
A- A A+

Του Μάκη Συνοδινού

Στο υπουργείο Οικονομικών, στο Σύνταγμα, έφτασε η πορεία των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, όπου δεν έλειψαν τα σπρωξίματα και οι αντεγκλήσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις. 

Μερίδα των διαδηλωτών θέλησε να μπει στο κτήριο, αλλά οι αστυνομικοί παρέταξαν τις ασπίδες τους, με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν για λίγη ώρα και η μία πλευρά να σπρώχνει την άλλη. 

NAFTEMPORIKI.GR
Ένταση στο ΥΠΟΙΚ όπου βρίσκεται η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία ξεκίνησαν από την πλατεία Μαβίλη, έκαναν σύντομη στάση στη Βουλή και αφού άφησαν μαύρα μπαλόνια στον ουρανό, συνέχισαν την πορεία τους για να καταλήξουν έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

NAFTEMPORIKI.GR

Υπενθυμίζεται ότι η Πανελλαδική Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία πραγματοποιεί σήμερα στάση εργασίας (11.00 – 15.00) στην Αττική και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια, διεκδικώντας μεταξύ άλλων δωρεάν δημόσια υγεία και πρόνοια με εύκολη και καθολική πρόσβαση, επαρκή χρηματοδότηση και στελέχωση των Νοσοκομείων, διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας των πρώην εργολαβικών εργαζομένων, ένταξη στα ΒΑΕ, ανάκτηση μισθολογικών, ασφαλιστικών, εργασιακών μνημονιακών απωλειών και μονιμοποίηση επικουρικών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή