Ολυμπιακός: Διέψευσε τα προγνωστικά ο Σεμπά, μήνυμα στον Καρντόσο

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 15:13
UPD:15:24
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Ο βέβαιος -μέχρι χθες-απών από τη ρεβάνς με τη  Μπεσίκτας, Σεμπά, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη.

Μπορεί μέχρι την ώρα που ο Βασίλης Βούζας ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν στη γειτονική χώρα να ήταν απίθανη η συμμετοχή του Σεμπά και σίγουρη του Όσκαρ Καρντόσο, τελικά συνέβη εντελώς το αντίθετο.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου ακραίου μέσου μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «ιατρικό θαύμα». Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά ο Σεμπά έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση χωρίς την παραμικρή ενόχληση κι ως εκ τούτου ο προπονητής των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας, τον συμπεριέλαβε κανονικά στα πλάνα του και είναι πολύ πιθανό να του δώσει και φανέλα βασικού.

Ο μυϊκός τραυματισμός του Σεμπά «εξαφανίστηκε» σε χρόνο... ρεκόρ και ο ποδοσφαιριστής είναι πανέτοιμος να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του. Η έκπληξη προήλθε από τον Όσκαρ Καρντόσο.  Αν και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, ούτε τιμωρίας, ο Παραγουανός δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων».

Στο διάστημα των λίγων ημερών που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Βασίλης Βούζας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Καρντόσο, τόσο στο πρώτο ματς με τη Μπεσίκτας, την περασμένη Πέμπτη, αλλά ούτε και προχθές το βράδυ με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Σήμερα τον απέκλεισε και από την αποστολή στέλνοντάς του ξεκάθαρο μήνυμα...

Εκτός του Καρντόσο αποκλείστηκαν επίσης, ο τραυματίας Ούγκο Βιάνα και ο Τσόρι Ντομίνγκες που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Η αποστολή του Ολυμπιακού που θα «πετάξει» για την Τουρκία αποτελείται από τους: Ανδρούτσο, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτη, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτη, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσο, Ρομαό, Σεμπά. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις