Ολυμπιακός: Με Μποτία στην Πόλη

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 16:45
UPD:16:53
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

«Ετοιμοπόλεμος» για τη ρεβάνς των «16» του Europa League με τη Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη θα είναι ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ενισχυμένος, σε σχέση με το ματς με τον Ατρόμητο, αναμένεται να παραταχθεί ο Ολυμπιακός το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης εναντίον της Μπεσίκτας, καθώς ο Αλμπέρτο Μποτία φαίνεται πως ξεπερνά τον τραυματισμό του.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στην πρώτη αναμέτρηση με τους Τούρκους, ωστόσο, η κατάστασή του έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση κι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα τεθεί στη διάθεση του Βασίλη Βούζα στην προσπάθεια που θα καταβάλλει η ελληνική ομάδα να ανατρέψει το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης και να προκριθεί στους προημιτελικούς του Europa League.

Αντίθετα, η περίπτωση του Σεμπά παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες και ο ακραίος μέσος των Πειραιωτών δεν προλαβαίνει τη ρεβάνς με τη Μπεσίκτας και θα κάνει «αγώνα δρόμου» για να είναι έτοιμος στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Επίσης, για την αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης δεν υπολογίζονται ούτε οι τραυματίες Βιάνα και Καπίνο, ενώ θα επιστρέψει ο Φιγκέιρας, που έμεινε εκτός αποστολής με τον Ατρόμητο.

Η πειραϊκή ΠΑΕ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του αγώνα ρεβάνς με τη Μπεσίκτας. Αναλυτικά:

Τετάρτη 15/3

17:30 (18:30 τοπική ώρα): Συνέντευξη Τύπου της Μπεσίκτας στο προπονητικό κέντρο της τουρκικής ομάδας.
18:00 (19:00 τοπική ώρα): Προπόνηση της Μπεσίκτας στο προπονητικό κέντρο.
17:45 (18:45 τοπική ώρα): Συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Μπεσίκτας
18:30 (19:30 τοπική ώρα): Προπόνηση του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Μπεσίκτας

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις