Χιμένεθ: Πολλά τα παιχνίδια ως τα πλέι οφ

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 23:28
UPD:13/03/2017 16:15
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Η ΑΕΚ θριάμβευσε σε ένα κρίσιμο για το μέλλον της στο πρωτάθλημα ντέρμπι, όμως ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε τις δηλώσεις του με αναφορά σε έναν ποδοσφαιριστή που... δεν αγωνίστηκε!

«Σήμερα, παρά το αποτέλεσμα, δεν είναι μια μέρα τελείως χαρούμενη για μένα, γιατί με τις αποφάσεις που πήρα νομίζω ότι ήμουν άδικος με έναν παίκτη που στο μέλλον θα αφήσει το σημάδι του στο ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε ο τεχνικός της Ένωσης.

«Θα ήθελα να επιβραβεύσω την αγωνιστική συμπεριφορά και την ποιότητα που έχει ο Γαλανόπουλος. Δεν μπόρεσα να αποφύγω να είμαι άδικος μαζί του, γιατί ενώ ετοιμαζόμουν να τον βάλω, ο Αραούχο αισθάνθηκε ενοχλήσεις και μου ζήτησε αλλαγή. Σήμερα ήμουν άδικος με τον Γαλανόπουλο και ήθελα να το πω δημόσια», εξήγησε. 

Για η συνέχεια σε πλέι οφ και Κύπελλο υπογράμμισε πως «το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα ως τα πλέι οφ. Στα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι οι τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες και όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, θα γίνουν πολύ δυνατά ματς»

Όσο για το αν επιλέγει το Κύπελλο ή τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ; «Θα ήμασταν μια μικρή ομάδα αν επιλέγαμε το ένα ή το άλλο. Ξέρουμε το μέγεθος της ομάδας και δεν μπορούμε να επιλέξουμε. Στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε στα πλέι οφ. Δεν είναι θέμα επιλογής, είναι θέμα φιλοδοξίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις