Μ. Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση δεν είναι Μπαρτσελόνα για να γυρίσει το ματς

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 21:05
UPD:21:09
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «ο Πρωθυπουργός ζήτησε νέες θέσεις εργασίας μέσω επενδύσεων, σε ένα θολό και διχασμένο πολιτικό τοπίο» και διερωτήθηκε: «Ποιος θα έρθει για να χάσει τα χρήματα του;» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

«Ο κ. Τσίπρας έδωσε παράταση της αξιολόγησης για τον Απρίλιο. Η κυβέρνηση, όμως, δεν είναι Μπαρτσελόνα για να γυρίσει το ματς στις καθυστερήσεις», σχολίασε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «ο Πρωθυπουργός ζήτησε νέες θέσεις εργασίας μέσω επενδύσεων, σε ένα θολό και διχασμένο πολιτικό τοπίο» και διερωτήθηκε: «Ποιος θα έρθει για να χάσει τα χρήματα του;».

Κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι «είναι εφικτό να έχουμε μια τεχνική συμφωνία μέχρι τις 20 του Μάρτη και τον Απρίλη τη συνολική συμφωνία που θα αφορά και τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή