Δ. Κουτσούμπας: Κοροϊδία τα αντίμετρα

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 11:41
UPD:11:42
MotionTeam/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ
A- A A+

Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα λύσης προς όφελος του λαού με τις πολιτικές της σημερινής κυβέρνησης και με την εφαρμογή των κατευθύνσεων της πολιτικής της Ε.Ε., δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε τα αντίμετρα «κοροϊδία», προσθέτοντας ότι το ΚΚΕ «δεν πρόκειται να γίνει συνένοχος στην παραπλάνηση του λαού, η οποία επιχειρείται από το κουαρτέτο και την κυβέρνηση». Είπε επίσης ότι το ΚΚΕ πάντα ψηφίζει στη Βουλή και το παραμικρό μέτρο ανακούφισης των εργαζομένων.

Απαντώντας στις αιτιάσεις περί «βολικής αντιπολίτευσης» εκ μέρους του ΚΚΕ, υπογράμμισε ότι ποτέ δεν ήταν βολική η θέση κόμματος, το οποίο, όπως ανέφερε, παλεύει στους τόπους δουλειάς ώστε ο λαός να σπάσει τη μοιρολατρεία. Υποστήριξε ακόμη ότι στους χώρους εργασίας, η κριτική στην κυβέρνηση και στην εργοδοσία, μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην απόλυση.

Ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε ότι η θέση του Κομμουνιστικού Κόμματος για μη συμμετοχή σε οποιαδήποτε κυβέρνηση αστικής διαχείρισης έχει επιβεβαιωθεί και χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «κλασικό αστικό κόμμα» που σήμερα «βρίσκεται σε σύγχυση ακόμα και προσωπική».

Αναφερόμενος σε «άλλους που εμφανίζονται σήμερα με τα ίδια (συνθήματα), δήθεν αντιμνημονιακά, δήθεν αντιευρωπαϊκά» είπε ότι έχουν τεράστιες ευθύνες που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, καλλιεργώντας αυταπάτες στον λαό.

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ εξέφρασε την ανησυχία του για τις εξελίξεις στο Αιγαίο, έκανε λόγο για προετοιμασία του εδάφους για μεγαλύτερη ένταση και σημείωσε ότι οι λεονταρισμοί της κυβέρνησης δεν δίνουν διέξοδο.

Σε ό,τι αφορά τους εξοπλισμούς, είπε ότι αυτοί δεν εξυπηρετούν πάντοτε την άμυνα της χώρας, αλλά κυρίως αφορούν τις ανάγκες του ΝΑΤΟ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή