Επίθεση Θ. Πάγκαλου κατά κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2001 07:27
UPD:07:43
A- A A+

Βολές κατά του πρωθυπουργού και κορυφαίων υπουργών εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ Δυτικής Αττικής.

Το πρόβλημα είναι η υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής από την εκτελεστική εξουσία είπε ο πρώην υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι, με σκηνοθετημένες περιοδείες δεν αποκαθιστάς την επαφή με την πραγματικότητα.

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε «πολιτική νόσο» την τεχνοκρατία και πρόσθεσε χαρακτηριστικά : «Εγώ που έχω ένα διπλωματάκι και βγήκα βουλευτής θεωρούμαι ΠΑΣΟΚος της χειρίστης μορφής και κανείς δεν μου δίνει σημασία. Ο άλλος που δεν έχει καταφέρει ποτέ και πουθενά να εκλέγει λέγεται τεχνοκράτης», δήλωσε ο πρώην υπουργός, φωτογραφίζοντας τον υπουργό Εργασίας Τάσο Γιαννίτση και τους χειρισμούς του στο ασφαλιστικό.

Παράλληλα επετέθη κατά του Γιώργου Παπανδρέου, τον οποίο ωστόσο δεν κατονόμασε, κατηγορώντας τον ότι είναι προβλέψιμος με καλούς τρόπους και κάνει ό,τι του λένε. Ομως τότε δεν έχεις κύρος, είσαι άχρηστος και απλώς σε καλούν σε γεύματα και απλώς φεύγεις με άδεια χέρια», κατέληξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Αλλαγές σε πολιτικές και πρόσωπα εισηγήθηκε εκ νέου ο Κώστας Σκανδαλίδης κατά την εισήγησή του στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα με τον εαυτό του και όχι με τις αντίπαλες παρατάξεις.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τόνισε, πως η ανανέωση δεν γίνεται με Προεδρικά Διατάγματα ή παραγγέλματα, ούτε με άρθρα στελεχών, ενώ επέμεινε στην ανάγκη για ενότητα, επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα συναλλαγών, αλλά θα προέλθει μέσα από διάλογο και συγκροτημένες πολιτικές διαδικασίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή