Σφαιρόπουλος: Να σπρώξει την ομάδα ο κόσμος

Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 20:38
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο Έλληνας προπονητής χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνη την τουρκική ομάδα και ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για τη νίκη. 

A- A A+

Έκκληση στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το ΣΕΦ στην αυριανή αναμέτρηση με τη Νταρουσάφακα για την 25η αγωνιστική της Euroleague απηύθυνε ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιάννης Σφαιρόπουλος. 

Ο Έλληνας προπονητής χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνη την τουρκική ομάδα και ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για τη νίκη. 

«Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, έχοντας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Νταρουσάφακα, η οποία είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη», σχολίασε. 

«Διαθέτει παίκτες με επιθετικό ταλέντο και έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Για εμάς είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να προσεγγίσουμε το παιχνίδι με τον σωστό τρόπο, θέλοντας να το φέρουμε στα μέτρα μας», συνέχισε ο Σφαιρόπουλος. 

«Πιστεύω ότι η πορεία μας έως τώρα αξίζει μιας μεγάλης επιβράβευσης από τον κόσμο, η οποία θα έρθει με τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Θέλουμε γεμάτο το ΣΕΦ στα τρία εντός έδρας ματς που έχουν μείνει πριν μπούμε στα πλέι οφ και θέλουμε ο κόσμος να σπρώξει την ομάδα, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρόκρισή μας», συμπλήρωσε.

Όσο για τους Σπανούλη και Παπανικολάου; «Από χθες όλοι οι παίκτες κάνουν προπόνηση, θα δούμε και τη σημερινή προπόνηση και θεωρώ πως είναι δική μου η απόφαση ποιος θα παίξει και ποιος όχι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις