Πάρτι υπεραιωνόβιων στο Μπρούκλιν

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 13:11
UPD:13:21
REUTERS/MIKE SEGAR

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Φροντίδας και Αποκατάστασης Crown Heights, όπου διαμένουν η Λουσίλ Πράις, 100 χρόνων, η Σοφία Σμιθ, 101, και η Γκρέις-Μαρί Μπέικερ, 102 ετών, διοργάνωσαν ένα πάρτι με 50 καλεσμένους για τις τρεις γυναίκες, αν και καμία δεν είχε τα γενέθλιά της.

A- A A+

Συνολικά 303 κεράκια έσβησαν τρεις υπεραιωνόβιες γυναίκες, σε μία γιορτή για τη μακροζωία, σε γηροκομείο του Μπρούκλιν, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Φροντίδας και Αποκατάστασης Crown Heights, όπου διαμένουν η Λουσίλ Πράις, 100 χρόνων, η Σοφία Σμιθ, 101, και η Γκρέις-Μαρί Μπέικερ, 102 ετών, διοργάνωσαν τη Δευτέρα ένα πάρτι με 50 καλεσμένους για τις τρεις γυναίκες, αν και καμία δεν είχε τα γενέθλιά της.

Αφού τραγούδησαν και προσευχήθηκαν παρέα με τους καλεσμένους τους, σε μια αίθουσα γεμάτη με λουλούδια, οι εορτάζουσες αποκάλυψαν τα μυστικά της μακροζωίας τους.

REUTERS/MIKE SEGAR

«Οφείλεται στην κοτόσουπα», είπε η κ. Σμιθ, στην οποία αρέσει να πηγαίνει στην εκκλησία και να δέχεται τις επισκέψεις των πέντε εγγονιών της.

Η κ. Μπέικερ από την πλευρά της, δήλωσε ότι η μακροημέρευσή της οφείλεται στον Θεό. Όπως αποκάλυψε, στα χόμπι της περιλαμβάνονται η μαγειρική, η ζωγραφική και οι επισκέψεις σε μουσεία.

Σε ό,τι αφορά την κ. Πράις, ανέφερε πως δεν έχει μυστικά και κάνει ό,τι και όλος ο υπόλοιπος κόσμος. «Τρώω ό,τι έχω να φάω, οποιοδήποτε φαγητό», τόνισε η υπεραιωνόβια που έχει 20 εγγόνια και 35 δισέγγονα.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή