Pirelli: Ανοιχτές θύρες στην τεχνολογία

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 09:15
UPD:09:16
A- A A+

Από την έντυπη έκδοση

Με τον εορτασμό των 110 χρόνων της Pirelli στον μηχανοκίνητο αθλητισμό άνοιξαν επίσης οι πόρτες στις προηγμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Settimo Torinese.

Εκεί βρίσκεται η πιο προηγμένη τεχνολογία της Pirelli. Στην καρδιά των εγκαταστάσεων είναι το σύστημα Next Mirs: το πιο ψηφιοποιημένο σύστημα βιομηχανικής παραγωγής αυτή τη στιγμή, το οποίο αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα των φιλοσοφιών και τεχνολογιών αιχμής, κατοχυρωμένων με πατέντες από την Pirelli. Είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και αφιερωμένο στην παραγωγή ελαστικών υψηλών επιδόσεων διαστάσεων 19-23 ιντσών. Και εκεί δημιουργούνται τα πιο σπορ ελαστικά P Zero της Pirelli, τα οποία προορίζονται για τον δρόμο και για την πίστα.

Το Settimo Torinese, όμως, δεν αφορά μόνο ολοκληρωμένα ελαστικά. Το εργοστάσιο παράγει γόμες, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται στη Φόρμουλα 1. Και όλα αυτά συμβαίνουν, όπως και σε κάθε άλλον τομέα των προηγμένων εγκαταστάσεων, με μέγιστο σεβασμό και φροντίδα για το περιβάλλον, καθώς και για όσους εργάζονται εκεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή