ΑΕΚ: Κάταγμα ο Τσιγκρίνσκι, νοκ άουτ για 4-6 εβδομάδες ο Μπακάκης

Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 22:12
UPD:22:17
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αποχωρεί από το γήπεδο.

A- A A+

«Όσκαρ ατυχίας» παίρνει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο τραυματισμός του οποίου στο χέρι θα τον κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγώνων.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ επέστρεψε την περασμένη Κυριακή μετά από περίπου 4 μήνες και, μάλιστα, με γκολ στο 3-0 επί της Λάρισας στο ΟΑΚΑ. Τρία 24ωρα αργότερα ο έμπειρος παίκτης ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα του αποψινού αγώνα ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Πλατανιά και μόλις στο 2ο λεπτό τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε.

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε στο χέρι υπέστη κάταγμα κερκίδας και αύριο θα αποφασιστεί εάν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο το χρονικό διάστημα της απουσίας του θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο.

Νοκ άουτ για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου τέθηκε και ο  Μιχάλης Μπακάκης. Ο δεξιός μπακ της Ένωσης, ο οποίος τραυματίστηκε στο ίδιο ματς με τον Τσιγκρίνσκι, υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στο δεξιό δικέφαλο.

Ο εκτιμόμενος χρόνος απουσίας του κυμαίνεται από 4-6 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι επιστρέφει μετά τις διακοπές του Πάσχα, ουσιαστικά δηλαδή στα play off και τον τελικό κυπέλλου (εφόσον η ΑΕΚ φτάσει μέχρι εκεί).
 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις