Κύπελλο Ελλάδας: Στους «4» με... αγγαρεία ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 19:15
UPD:19:25
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Με «υποθήκη» το 4-0 του πρώτου αγώνα, ο Παναθηναϊκός νίκησε και στην Τρίπολη τον Αστέρα με 1-0 και προκρίθηκε άνετα στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ποια ομάδα θα συνέχιζε στη διοργάνωση ήταν γνωστό μετά την αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Απλά σήμερα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ο Παναθηναϊκός «σφράγισε» το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς με την 4η νίκη του επί των Αρκάδων από την έναρξη της περιόδου σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το ματς θύμιζε περισσότερο φιλικό προετοιμασίας και όχι επίσημη αναμέτρηση, αν και οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που ζήτησαν περισσότερο τη νίκη από τους γηπεδούχους. Σε 90 λεπτά αγώνα ο Αστέρας δεν έχασε ούτε μία ευκαιρία, σε αντίθεση με το «τριφύλλι» που θα μπορούσε, κυρίως στην επανάληψη, να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

Τελικά κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες ήταν ευχαριστημένες με το 0-0, στο δεύτερο λεπτό τωνμ καθυστερήσεων από τη σέντρα ακριβείας του Μέστο, ο Μαρινάκης με καρφωτή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0, το «παρθενικό» του γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα περίοδο.

Ντεμπούτο με το «τριφύλλι» έκανε ο νεοαποκτηθείς, Γκιγέρμο Μολίνς, ο οποίος δεν φάνηκε ιδιαίτερα, ενώ ο Σεμπάστιαν Λέτο επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από περίπου 1.5 μήνα κι αγωνίστηκε για 60 λεπτά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις