Σούμερ για Τραμπ: Λαϊκιστικοί οι λόγοι του, σκληρή δεξιά η πολιτική του

Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 17:35
UPD:17:43
REUTERS/JONATHAN ERNST

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής ανέφερε ακόμη ότι ο κ. Τραμπ δεν έκανε πράξη τη δέσμευσή του να καταγγείλει την Κίνα ως «χειραγωγό νομίσματος» (φωτ. αρχείου).

 

A- A A+

Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος στη Γερουσία των ΗΠΑ Τσακ Σούμερ, σχολιάζοντας τον λόγο του πρόεδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο, χαρακτήρισε τους λόγους του Ρεπουμπλικανού πολιτικού «λαϊκιστικούς», σε αντίθεση με την πολιτική του, την οποία χαρακτήρισε «σκληρή δεξιά».

«Με τον Ντόναλντ Τραμπ, οι λόγοι δεν σημαίνουν τίποτα, γιατί είναι αποσυνδεδεμένοι από το τι κάνει στην πράξη», δήλωσε ο ηγέτης της μειοψηφίας στο άνω σώμα του Κογκρέσου.

«Οι λόγοι του είναι λαϊκιστικοί. Έχουν στόχο τους εργαζόμενους, απλούς ανθρώπους που τον ψήφισαν. Η διακυβέρνησή του, όμως, και το τι πράττει είναι σκληρά δεξιά, προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων έναντι της εργατικής τάξης», πρόσθεσε ο κ. Σούμερ.

Ο Δημοκρατικός γερουσιαστής ανέφερε ακόμη ότι ο κ. Τραμπ δεν έκανε πράξη τη δέσμευσή του να καταγγείλει την Κίνα ως «χειραγωγό νομίσματος».

Κατήγγειλε ακόμη τον Ρεπουμπλικανό επικεφαλής του αμερικανικού κράτους για έλλειψη κάθε διάθεσης για συνεννόηση με το Δημοκρατικό Κόμμα.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή