Μήτρογλου ο πιο... αποφασιστικός

Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 15:14
UPD:17:58
EPA/MANUEL DE ALMEIDA

Όπως αναφέρει η «O Jogo» ο Μήτρογλου είναι ο πιο αποφασιστικός παίκτης των πρωταθλητών Πορτογαλίας. 

A- A A+

Ως τον πιο «αποφασιστικό παίκτη της Μπενφίκα» χαρακτηρίζει τον Κώστα Μήτρογλου ο Τύπος της Πορτογαλίας.

Και πώς να μην το κάνει, άλλωστε, όταν ο διεθνής στράικερ σκοράρει... κατά ριπάς το τελευταίο διάστημα και χαρίζει αποφασιστικούς βαθμούς και προκρίσεις στους «αετούς» της Λισαβόνας.

Όπως αναφέρει η «O Jogo» ο Μήτρογλου είναι ο πιο αποφασιστικός παίκτης των πρωταθλητών Πορτογαλίας. Χθες βράδυ πέτυχε δύο γκολ με την Εστορίλ (2-1) κι έστειλε τη Μπενφίκα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ενώ με αυτά έφτασε τα 9 στα τελευταία 6 επίσημα παιχνίδια.

Η εφημερίδα της χώρας της Ιβηρικής αναφέρει ότι τα γκολ του Μήτρογλου ήταν καθοριστικά στους πρόσφατους θριάμβους στο πρωτάθλημα, εναντίον της Τσάβες (δύο γκολ στο τελικό 3-1) και Μπράγκα (το νικητήριο γκολ στο 1-0), αλλά και με την Αρούκα (δύο γκολ στη νίκη με 3-0).

Επίσης πέτυχε το «χρυσό» γκολ της Μπενφίκα με το οποίο η ομάδα του νίκησε 1-0 τη Ντόρτμουντ στο πρώτο αγώνα των «16» του Champions League.

Η χθεσινή ήταν η 6η σερί νίκη των «Λουζιτανών», με τον Κώστα Μήτρογλου να έχει σημειώσει το 69,2% (εννέα) των τελευταίων 13 γκολ της πορτογαλικής ομάδας. Να σημειωθεί ότι με αυτά τα δύο γκολ που πέτυχε χθες ο Μήτρογλου έφτασε τα 24 συνολικά (από αυτά τα 13 είναι στο πρωτάθλημα) την τρέχουσα περίοδο και είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπενφίκα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις