Ολυμπιακός: Ξανά εκτός αποστολής οι Μάριν, Καμπιάσο

Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 15:00
UPD:15:02
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

O Εστεμπάν Καμπιάσο

A- A A+

Σε ένα παιχνίδι που «παίζονται πολλά», όπως είναι η αυριανή ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ο Πάουλο Μπέντο, «έκοψε» από την αποστολή παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά. 

Το 0-0 της πρώτης αναμέτρησης αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα στο ματς του Περιστερίου, ιδιαίτερα, μάλιστα, από τη στιγμή που οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με πολλές απουσίες. Σα να μην έφτανε αυτό ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε να «κόψει» ξανά τον Μάρκο Μάριν από την αποστολή, αλλά και τον Εστεμπάν Καμπιάσο, χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο Ούγκο Βιάνα, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Πανιώνιο, αλλά και ο Αντρέ Μάρτινς, δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στην αυριανή αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους».  Κλινήρης παραμένει, λόγω ίωσης, ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο Καπίνο συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα μετά την θλάση που υπέστη, ενώ ο Σισοκό «κόπηκε» για να πάρει «ανάσες» ενόψει των επόμενων αγώνων.

Κι ενώ άπαντες περίμεναν ότι με δεδομένα τα προβλήματα που υπάρχουν ο Μπέντο θα έπαιρνε στην αποστολή τους Μάριν και Καμπιάσο, εντούτοις παρέμεινε «πιστός» στην τακτική που ακολουθεί εδώ κι αρκετό καιρό με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού για την αυριανή (19:30) αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο είναι οι: Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Ρομαό, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά, Ανσαριφάρντ, Χουτεσιώτης, Παρέδες, Νικολάου, Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Ανδρούτσος και Καρντόσο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις