Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Μακριά από τον «επιχειρηματικό πόλεμο» για υποθέσεις ποδοσφαίρου

Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 13:26
UPD:13:40
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι επιθέσεις αυτές προέρχονται από συγκρουόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα και στοχεύουν να ασκήσουν προς όφελός τους πίεση στους δικαστές και στους εισαγγελείς.

A- A A+

Επιθέσεις με αυξανόμενη ένταση, μέσω δημοσιευμάτων ή ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, κατά δικαστικών λειτουργών επιφορτισμένων με την εκδίκαση υποθέσεων που αφορούν το ποδόσφαιρο καταγγέλλει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι επιθέσεις αυτές προέρχονται από συγκρουόμενα επιχειρηματικά συμφέροντα και στοχεύουν να ασκήσουν προς όφελός τους πίεση στους δικαστές και τους εισαγγελείς.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων σημειώνει ότι «γνωρίζει πολύ καλά τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται και τους σκοπούς που επιδιώκονται από κάθε πλευρά και για τον λόγο αυτό μένει μακριά από τον “επιχειρηματικό πόλεμο”».

Aκόμη, τονίζει ότι «οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί οφείλουν απερίσπαστοι και ανεπηρέαστοι να πράξουν το καθήκον τους, κλείνοντας τ’ αυτιά τους στις προκλήσεις που συνεχώς θα εντείνονται». 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή