Η αντίδραση της Έμα Στόουν στο «λάθος για Όσκαρ»

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 12:22
UPD:16:04
REUTERS/LUCY NICHOLSON
A- A A+

Ενθουσιασμένη για την ανάδειξη του «Moonlight» ως καλύτερης ταινίας από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου δήλωσε η ηθοποιός Έμα Στόουν, πρωταγωνίστρια του «La la Land», παρ’ όλο που τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας της, είδαν το Όσκαρ να «γλιστράει» μέσα από τα χέρια τους.

Η νεαρή αμερικανίδα ηθοποιός , η οποία απέσπασε το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ «La la Land» -ένα από τα έξι βραβεία που έλαβε η ταινία- εξήρε το «Moonlight», το δράμα του Μπάρι Τζένκινς, το οποίο βασίζεται στο θεατρικό έργο «In moonlight black boys look blue» του Ταρέλ Άλβιν ΜακΚρέινι.

NBC NEWS

Πάντως, η Έμα Στόουν παραδέχθηκε πως ένιωσε όμορφα, ακούγοντας αρχικά τον Γουόρεν Μπίτι και τη Φέι Ντάναγουεϊ να ανανοινώνουν -από λάθος- ότι το «La La Land» είχε αποσπάσει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Σημείωσε επίσης ότι, κατά κάποιον τρόπο, γράφτηκε ιστορία στην 89η τελετή απονομής των Όσκαρ, η οποία έλαβε χώρα στο Dolby Theatre του Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής, καθώς όπως είπε, ήταν η πιο «τρελή» στιγμή όλων των εποχών για τα βραβεία.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή