Skoda: Παραλλαγή με έμφαση στο off road

Αποκαλυπτήρια στο Σαλόνι της Γενεύης για το Kodiaq Scout
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017 12:34
UPD:12:35
A- A A+

Μια πιο δυναμική παραλλαγή του νέου Skoda Kodiaq θα παρουσιάσει η τσέχικη εταιρεία στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη (7 έως 19 Μαρτίου) προβάλλοντας τις εκτός δρόμου δυνατότητές του, τόσο με την εμφάνιση όσο και με την τεχνολογία. Η στιβαρή και ανθεκτική εμφάνιση του Kodiaq Scout τονίζεται από λαμπερές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των προστατευτικών του κάτω μέρους του αμαξώματος μπροστά και πίσω. Οι ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών που δημιουργήθηκαν ειδικά για το Kodiaq Scout συμβάλλουν επίσης στην πολύ ξεχωριστή εμφάνισή του.

Το μοντέλο διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες και δύο πετρελαιοκινητήρες, με στάνταρ τετρακίνηση σε όλες τις εκδόσεις. Η μοναδική έκδοση τραβάει την προσοχή καθώς διαθέτει το μεγαλύτερο εσωτερικό στην κατηγορία του, ενώ έχει μήκος 4,70μ. και διατίθεται και ως επταθέσιο. Εκτός της προστασίας του κάτω μέρους του αμαξώματος, το Kodiaq Scout είναι αναγνωρίσιμο εξωτερικά από το φιμέ πίσω παρμπρίζ και τα πίσω πλαϊνά παράθυρα, τα οποία προστατεύουν από το έντονο φως. Η μάσκα πλαισιώνεται από ασημί τελειώματα, ομοίως και οι ράγες οροφής, το κάλυμμα του καθρέφτη, το τελείωμα του πλαϊνού παράθυρου, τα δε εμπρός και πίσω προστατευτικά είναι βαμμένα, επίσης, σε ασημί.

Ο εξοπλισμός και η εσωτερική διακόσμηση είναι επίσης προσαρμοσμένα στο στιβαρό χαρακτήρα του μοντέλου και βασίζονται στην έκδοση Ambition. Διαθέτει σύστημα Off-Road Assist, πακέτο Rough-Road με προστασία στο κάτω μέρος του αμαξώματος και στον κινητήρα, καθώς και σύστημα Park Assist εμπρός και πίσω. Ο πλούσιος στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης Driving Mode Select (Eco, Comfort, Normal, Sport, Individual, Snow), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του κινητήρα, του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων, του υδραυλικού τιμονιού και του κλιματισμού.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή