«Τρικέφαλη» ΑΕΚ, 3-0 την ΑΕΛ

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 16:58
UPD:17:08
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Έξι αγωνιστικές αήττητη, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ στις πέντε απ΄ αυτές, συμπλήρωσε η ΑΕΚ επί ημερών Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της, μετά την εύκολη νίκη επί της Λάρισας με 3-0 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Η Ένωση, που σημείωσε όλα τα τέρματά της με κεφαλιές, μοιράζεται πια την πέμπτη θέση με την Ξάνθη, ενώ οι «βυσσινί» παρέμειναν στα χαμηλά της κατάταξης και συγκεκριμένα στη 13η θέση, με 20 βαθμούς, στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η ΑΕΚ απείλησε στο 17΄ με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου αλλά ο Ξενοδόχοφ απέκρουσε σε κόρνερ, όμως στο 24΄ από τη σέντρα του Βάργκας ο Πέκχαρτ σημείωσε το έκτο τέρμα του στο πρωτάθλημα με καλοζυγισμένη κεφαλιά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δοκάρι του Χριστοδουλόπουλου στο 47΄, όμως από εκείνο το σημείο και ύστερα οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη ισορρόπησαν το παιχνίδι και στο 72΄ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, την οποία τους αρνήθηκε με έξοχη επέμβαση ο Ανέστης στο μακρινό σουτ του Αβραάμ.

Το εύθραυστο 1-0 είχε αρχίσει να αγχώνει τους γηπεδούχους, ώσπου στο 81ο λεπτό ήρθε ο Τσιγκρίνσκι να γράψει το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά, τέσσερις μήνες μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους και ύστερα από κόρνερ του Χριστοδουλόπουλου.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις με νέα κεφαλιά άλλος ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που επέστρεψε από τραυματισμό, ο Ούγκο Αλμέιδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις