Formula 1: Ο Τζοβινάτσι στις δοκιμές της Sauber

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 21:02
UPD:21:07
REUTERS/TORU HANAI

Ο 23χρονος Ιταλός, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά γεύση μονοθεσίου Formula 1 πριν από λίγες ημέρες, όταν οδήγησε μια Ferrari του 2015 στην πίστα του Φιοράνο, θα μοιραστεί τα καθήκοντα δοκιμών του νέου μονοθεσίου της Sauber, της C36.

A- A A+

Οι άνθρωποι της Sauber επέλεξαν τον αναπληρωματικό οδηγό της Ferrari Αντόνιο Τζοβινάτσι για να αντικαταστήσουν τον Πασκάλ Βερλάιν στο πρώτο τετραήμερο των δοκιμών ενόψει της νέας σεζόν της Formula 1, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 27 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου στην πίστα της Βαρκελόνης.

Ο 23χρονος Ιταλός, ο οποίος πήρε για πρώτη φορά γεύση μονοθεσίου Formula 1 πριν από λίγες ημέρες, όταν οδήγησε μια Ferrari του 2015 στην πίστα του Φιοράνο, θα μοιραστεί τα καθήκοντα δοκιμών του νέου μονοθεσίου της Sauber, της C36, με τον Σουηδό Μάρκους Έρικσον, την ώρα που ο Βερλάιν συνεχίζει την ανάρρωση από τον τραυματισμό που υπέστη στον εφετινό Αγώνα των Πρωταθλητών.
 
Από την πλευρά του ο Γερμανός οδηγός, μολονότι δεν θα λάβει μέρος σε αυτές τις δοκιμές, επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται στην Ισπανία. Να σημειωθεί ότι το δεύτερο και τελευταίο τετραήμερο δοκιμών ενόψει της νέας σεζόν της Formula 1 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Βαρκελόνη το τετραήμερο 7-10 Μαρτίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις