Σύσκεψη υπό τον Γ. Γιακουμάτο για την «Μιχαηλίδης Α.Ε.»

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2005 21:48
A- A A+

Παρέμβαση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί στην Ξάνθη με την βιομηχανία επεξεργασίας καπνού «Μιχαηλίδης Α.Ε.» έκανε ο Υφυπουργός Απασχόλησης Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Συγκάλεσε τριμερή συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της εταιρείας Αλέξανδρου Μιχαηλίδη, του προέδρου του σωματείου των εργαζομένων Απόστολου Καραποστόλη με αντικείμενο τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και την οικονομική βιωσιμότητα της βιομηχανικής μονάδας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλέξανδρος Κοντός, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Απασχόλησης Δημήτρης Κοντός, ο νομάρχης Ξάνθης, ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων, εκπρόσωπος της Γ.Σ.Ε.Ε., ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης και φορείς της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Μιχαηλίδης διέψευσε τα περί μετεγκατάστασης της μονάδας στα Σκόπια με δεδομένη την απαγόρευση επεξεργασίας καπνών εκτός χωρών της Ε. Ε.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας θα δώσει απάντηση για το εργατικό δυναμικό που θα απασχολήσει στο εργοστάσιο του σε νέα συνάντηση των δύο πλευρών που ορίστηκε για την Παρασκευή το απόγευμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή