Στ. Κοντονής: Οι βασικοί άξονες της διάταξης για τα Υποθηκοφυλακεία

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017 18:25
UPD:18:29
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ο κ. Κοντονής τόνισε ότι «με αυτό τον τρόπο λύνεται ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που είχε ανακύψει, εξασφαλίζοντας παράλληλα έσοδα στο Δημόσιο και θέσεις εργασίας» (φωτ. αρχείου).

 

A- A A+

Η διατήρηση των θέσεων εργασίας, η διασφάλιση της είσπραξης εσόδων από το Δημόσιο αλλά και η επιτάχυνση της άμεσης λειτουργίας των Υποθηκοφυλακείων που παραμένουν κλειστά, είναι οι βασικοί άξονες της διάταξης που ρυθμίζει τη μετατροπή των άμισθων Υποθηκοφυλακείων σε έμμισθα, τόνισε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.

Ο κ. Κοντονής τόνισε ότι «με αυτό τον τρόπο λύνεται ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα που είχε ανακύψει, εξασφαλίζοντας παράλληλα έσοδα στο Δημόσιο και θέσεις εργασίας».

Σχετικά με τη συνταγματικότητα της διάταξης που έθεσε το «Ποτάμι», ο υπουργός υπογράμμισε ότι η επιστημονική επιτροπή της Βουλής δεν έθεσε τέτοιο ζήτημα.

Αναφερόμενος μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ο κ. Κοντονής επανέλαβε ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το νομικό συμβούλιο της Βουλής. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή