Βόλεϊ: Η Κηφισιά σόκαρε για δεύτερη χρονιά τον Παναθηναϊκό

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 22:22
UPD:22:54
EPA/BO AMSTRUP

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από τη Χαλκίδα νικώντας τον τοπικό Ηρακλή με 3-1 και θα παίξουν στις 19 Μαρτίου απέναντι στον «Δικέφαλο» για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Ανδρεάδη και Σάσα Στάροβιτς, ο ΠΑΟΚ νίκησε όπως και πέρυσι 3-1 τον Παμβοχαϊκό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από τη Χαλκίδα νικώντας τον τοπικό Ηρακλή με 3-1 και θα παίξουν στις 19 Μαρτίου απέναντι στον «Δικέφαλο» για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Σούπερ πρόκριση για την Κηφισιά, που απέκλεισε και φέτος τον Παναθηναϊκό 3-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο «Ζηρίνειο», αφού χρειάστηκε να ανατρέψει δύο φορές το προβάδισμα του Παναθηναϊκού, κι ενώ στο τάι μπρέικ είχε βρεθεί πίσω με 5-9.

Η ομάδα των βορείων προαστίων θα διεκδικήσει την πρόκριση σε δεύτερο συνεχή τελικό απέναντι στην Ορεστιάδα, που νίκησε για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες με 3-1 την Κύζικο στο «Νίκος Σαμαράς».

Οι Ακρίτες επιστρέφουν σε φάιναλ 4 ύστερα από 15 χρόνια και συγκεκριμένα μετά το 2002, όταν είχαν ηττηθεί στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις