Τρέχουν οι εξελίξεις με Ιντέγε στον Ολυμπιακό

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017 15:06
UPD:15:09
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο παίκτης έχει πει «ναι» στην πρόταση των Κινέζων, η οποία ανέρχεται σε περίπου 3,5 εκ. ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμη και στα 4 εκ. με τα διάφορα bonus.

A- A A+

Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό για το θέμα του Ιντέγε Μπράουν, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο ο Νιγηριανός να παραχωρηθεί στην κινεζική Τιανγίν Τέντα εντός της εβδομάδας.

Ο παίκτης έχει πει «ναι» στην πρόταση των Κινέζων, η οποία ανέρχεται σε περίπου 3,5 εκ. ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμη και στα 4 εκ. με τα διάφορα bonus.

Οι συζητήσεις, πλέον, διεξάγονται με τους «ερυθρόλευκους», με τον Ιντέγε να πιέζει από την πλευρά του για να κλείσει η συμφωνία, που θα αποφέρει στον Ολυμπιακό, εφόσον ολοκληρωθεί, πάνω από 10 εκ. ευρώ, αλλά και την Τιανγίν να θέλει να κλείσει το ρόστερ της αφού η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Το ζητούμενο όμως σε ενδεχόμενη αποχώρηση του Ιντέγε, που είχε αποκτηθεί για 5 εκ. ευρώ το καλοκαίρι του 2015 από τη Γουέστ Μπρομ, είναι η νέα «αποψίλωση» της πειραϊκής ομάδας, η οποία μετά την πώληση του Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας έχασε τον ηγέτη της στη μεσαία γραμμή, με άμεσο αντίκτυπο στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων».

Αν ο Αφρικανός πωληθεί τότε ο πρωταθλητής Ελλάδας θα χάσει και τον πρώτο σκόρερ του, ξεμένοντας με τον Καρντόσο που δεν σκοράρει και τον Ανσαριφάρντ, τον οποίο ο Μπέντο με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές του έχει χωρίς ρυθμό.

Όλα αυτά ενώ η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο εδώ και μερικές εβδομάδες, δεν σκοράρει ούτε κατά λάθος κι έχει μπροστά της τη ρεβάνς με την Οσμανλίσπορ για το Europa League, τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας και άλλες εννέα αγωνιστικές για το πρωτάθλημα, δύο από τις οποίες σε Τούμπα και «Απόστολος Νικολαΐδης».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις