Μπέντο: «Δεν μου άρεσε η επιθετική μας λειτουργία»

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 22:53
UPD:23:00
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού ο Πάουλο Μπέντο, ιδιαίτερα στο κομμάτι της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας.

Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του πρέπει να φανούν πιο απειλητικοί με την Οσμανλίσπορ εάν θέλουν να περάσουν στους «16» του Europa League.

«Έμεινα ευχαριστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών, διότι πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα. Μπορώ να πω ότι αμυντικά έμεινα ικανοποιημένος και σταθήκαμε αρκετά καλά μέχρι το σημείο που μείναμε με δέκα παίκτες. Επιθετικά, όμως, δεν κάναμε αυτά που συνηθίζουμε να κάνουμε, αν και είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Παρ΄ όλα αυτά δεν καταφέραμε να οργανώσουμε την επίθεσή μας. Μετά το γκολ, μάλιστα, ο αντίπαλός μας γύρισε πιο πίσω κι αυτό μας δυσκόλεψε περισσότερο. Σήμερα δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από το επιθετικό παιχνίδι μας».

Για το πως θα το αντιμετωπίσει αυτό ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Οσμανλίσπορ; «Στα τελευταία δύο ματς δεν έχουμε βάλει γκολ. Την Πέμπτη ήμασταν πιο κινητικοί και είχαμε διάθεση και περισσότερες φάσεις. Σήμερα δεν είχαμε κάτι τέτοιο, διότι αρνηθήκαμε να παίξουμε όπως συνηθίζουμε. Αυτό δεν θα πρέπει να γίνει στο επόμενο παιχνίδι. Την Πέμπτη θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε απόψε».

Σε ερώτηση που του έγινε γιατί δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα τους νεαρούς παίκτες, κάτι που συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, απάντησε: «Ήταν απόφαση στρατηγικής. Τελευταία είχαμε πολλές υποχρεώσεις κι έπρεπε να βοηθήσουμε τη φυσική κατάσταση των παικτών μας. Αν τους θεωρούμε ανώριμους δεν θα τους χρησιμοποιούσαμε μέσα στο ματς. Πιστέψαμε σε αυτούς, χρησιμοποιώντας τους σε ένα δύσκολο σημείο του ματς. Τα παιδιά αυτά είναι δραστήρια και το έδειξαν όταν μπήκαν στο γήπεδο. Μπορούν να προσφέρουν πολλά, αλλά η απόφαση ήταν καθαρά θέμα στρατηγικής γιατί έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις με τέσσερις μέρες».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις