Ισπανία: «Πυρά» κατά Ενρίκε από τον Τύπο

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 11:55
UPD:12:01
REUTERS/Christian Hartmann

Το κλίμα για τον Ενρίκε είναι πάρα πολύ βαρύ, με αρκετά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι το μέλλον του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

A- A A+

Ο διασυρμός της Μπαρτσελόνα στο «Παρκ ντε Πρενς» προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, με τον ισπανικό Τύπο να κάνει λόγο για «καταστροφή» και να «πυροβολεί» τον Λουίς Ενρίκε.

Τι κι αν ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» ανέλαβε την πλήρη ευθύνη της βαριάς ήττας (0-4) από την Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League. Ο Τύπος της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου δε στάθηκε καθόλου σε αυτό και μέσα από τα πρωτοσέλιδα φρόντισε να αποδώσει τεράστιες ευθύνες στον προπονητή της «Μπαρτσα».

Για «ολική καταστροφή» κάνει λόγο η «As», η οποία μιλά για «ιστορικό εξευτελισμό», ενώ σε ανάλογο ύφος και το πρωτοσέλιδα της «Sport», η οποία τονίζει πως «Αυτή δεν ήταν Μπαρτσελόνα».

Επίσης, ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ζόρντι Γκρόου κατήγγειλε ότι μετά το ματς ο Λουίς Ενρίκε τον απείλησε και λίγο έλλειψε να έρθουν στα χέρια. Είπε χαρακτηριστικά: «Μετά τη συνέντευξη ο Ενρίκε επέστρεψε και τον κρατούσαν για να μην έρθουμε στα χέρια. Του φώναζα να μη με ακουμπήσει, αλλά εκείνος με απειλούσε λέγοντας "να δω εάν θα έχεις το ίδιο ύφος όταν θα νικήσουμε».

Το κλίμα για τον Ενρίκε είναι πάρα πολύ βαρύ, με αρκετά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι το μέλλον του στον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις