ΗΠΑ: Δικαίως ζητήθηκε η παραίτηση Φλιν, δηλώνει ο πρόεδρος της Βουλής

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 19:08
UPD:15/02/2017 10:01
REUTERS/CARLOS BARRIA

Ο Ντόναλντ Τραμπ δικαίως ζήτησε την παραίτηση του Μάικλ Φλιν μετά την αποκάλυψη ότι ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας παραπλάνησε τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και άλλους αξιωματούχους σχετικά με τις συνομιλίες που είχε με τον Ρώσο πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κάτω σώματος του Κογκρέσου, Πολ Ράιαν, δήλωσε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δικαίως ζήτησε την παραίτηση του Μάικλ Φλιν μετά την αποκάλυψη ότι ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας παραπλάνησε τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και άλλους αξιωματούχους σχετικά με τις συνομιλίες που είχε με τον Ρώσο πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον.

EURONEWS

Ο κ. Ράιαν, Ρεπουμπλικανός και τρίτος τη τάξει αξιωματούχος των ΗΠΑ μετά τους κ.κ. Τραμπ και Πενς, πρόσθεσε ότι επαφίεται στην κυβέρνηση να εξηγήσει τις συνθήκες της αποχώρησης του κ. Φλιν.

«Νομίζω ότι το βασικό σημείο είναι αυτό: ότι μόλις αυτό το πρόσωπο απώλεσε την εμπιστοσύνη του προέδρου, ο πρόεδρος ζήτησε την παραίτησή του και αυτό ήταν το σωστό», είπε, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή